Wanhanajan markkinat 2018

Olethan jo merkinnyt kalenteriisi lauantain 25.8.18? 
Silloin kannattaa poiketa Muurlaan klo 11-14 kahdestakin syystä:
Wanhanajan markkinat Muurlan Opiston pihapiirissä 
Elolauantai M-Marketin pihalla

Maksuttomia, itsetehtyjen tuotteiden myyntipaikkoja Wanhanajan markkinoille voi varata aina keskiviikkoon 22.8.18 mennessä kotiseutuyhdistyksen sihteeri Hannele Niemiseltä, han.nieminen@gmail.com.


Wanhanajan markkinoilla myyjät ovat perinteisesti esillä itse tekemillään tai tuottamillaan tuotteilla. Lisäksi eri yhdistykset ja yhteisöt ovat jakamassa tietoa toiminnastaan. Eli voit käydä poimimassa esimerkiksi lähialueen matkailutärppejä tai kääntyä SPR:n puoleen ensiapukysymyksissä. 

VPK:n nuoriso-osasto on esittelemässä palo-autoa ja sepän pajassa on ahjo kuumana eli jos joskus olet halunnut päästä paloautoon sisälle tai nähdä sepän työskentelyä nyt se on mahdollista wanhanjan markkinoilla. 

Muurlan Murut leikittävät lapsia ja Jaanan Herkkupöytä on avoinna niin lounas- kuin kahvitteluvieraillekin. Muurlan Tuvassa taas voit tehdä hyväntekeväisyyskirjahankintoja. 

Wanhanajan markkinat avataan kunniamerkin luovutuksella klo 11. Salon kaupungin Kesä yhdessä -kiertueen muusikko Samu-Markus Pyykkö viihdyttää markkinavieraita ja klo 12.30 esiintyy muurlalaissyntyinen yhtye 6G. Entisaikojen markkinatunnelman mukaisesti klo 13.30 alkava hyväntekeväisyyshuutokauppa päättää vuoden 2018 markkinat.

Lahjoituksena saatuihin huutokauppaesineisiin pääset tutustumaan päivän aikana Opiston Isontalon salissa. Huutokaupan tuotoilla hankitaan kylälle ulkoilmakatsomopenkkejä. Penkin protomallia pääset testaamaan markkinoilla ja antamaan siihen omia kehitysideoitasi. Penkkien on tarkoitus olla nimellistä huoltokorvausta vastaan muurlalaisten yhdistysten, yritysten ja yksityisperheiden käytettävissä järjestettessä erilaisia ulkoilmajuhlia ja -tapahtumia.

Tervetuloa viihtymään, tapaamaan tuttuja ja tekemään kauppoja markkinatunnelmissa.