Jaa |

Ajankohtaista

YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS ja WANHANAJAN MARKKINOIDEN SUUNNITTELUPALAVERI

Huhtikuulta peruuntunut yhdistyksen kevätkokous pidetään su 28.06.20 klo 16 Hurmeen taiteilijakodilla. Ennen kokousta mahdollisuus tutustua taiteilijakodin kesänäyttelyyn. Tervetuloa!

Wanhanajan markkinoiden suunnittelupalaveri pidetään ke 10.6.20 klo 18 Opiston pihalla. Paikalle toivotaan erityisesti eri järjestöjen edustajia keskustelemaan markkinoiden järjestämisestä ja osallistumishalukkuudesta tänä poikkeuksellisena kesänä. Markkinoiden järjestämistilannetta tullaan pohtimaan erityisesti epidemiatilanteen rajoitusten valossa kuin myös esimerkiksi Salon seudun lukioiden ylioppilasjuhlapäivän toteutumisesta samaisena päivänä.

Toivomme todella yhteisen näkemyksen saamisesta tämän vuoden Wanhanajan markkinoiden järjestämisestä, joten tulethan paikalle vaikuttamaan asiaan.


MUURLALAISYHDISTYSTEN JA NIIDEN TOIMINNASTA KIINNOSTUNEIDEN KUNTALAISTEN TAPAAMINEN

Tervetuloa Muurlan kirjaston Sopukkaan, Muurlantie 340 A, keskiviikkona 12.2.20 klo 18.30 kertomaan oman yhdistyksen kuulumisia ja kuulemaan muiden yhdistysten vuoden 2020 toimintasuunnitelmista. Samalla suunnittelemme yhdessä Muurlan Wanhanajan markkinoita. Myös Salon kaupungin kulttuurituottajat Suvi Aarnio ja Sini Lundgren tulevat tutustumaan muurlalaisten yhdistysten toimintaan ja kuulemaan mitä tarjottavaa meillä on etenkin lapsille ja nuorille sekä myös muulle seudun väestölle.

Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita.


Maaliskuun 2017 alussa tuli ohikulkijalta tieto, että kotiseutumuseo Honkalan pihanpuoleinen ikkuna on raollaan ja lasi rikki. Museoon oli murtauduttu jossain vaiheessa marraskuun alun ja helmikuun lopun välillä. Museoväen harmiksi talosta oli anastettu mm. kaksi seinäkelloa, pöytäkello, puhelin, kynttilänjalka, puu- ja metallirasiat, Arabian kahvikuppeja, maitokannu, kermanekka, haarukoita, veitsiä, lasiset suola-astiat, vanhoja rahoja, erilaisia koriste-esineitä ja muuta pikkutavaraa. Ikkunan lisäksi ei ollut onneksi muuta rikottu. Piharakennuksessakin oli käyty, mutta onneksi varkaat olivat todenneet, että museoesineillä ei ole rahallista arvoa.

Mikäli kuitenkin silmiisi osuu ko. museomerkittyjä tavaroita, otathan ystävällisesti yhteyttä hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin). 

Muurla_haarukat_1623.jpgMuurla_seinakello_1563.jpgMuurla_seinakello_253.jpg


Kasvaako pihallasi Muurlassa 1967 istutettu Kotikuusi/Itsenäisyyden kuusi? Ilmoita puusta: hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin).