Jaa |

Ajankohtaista

ITSENÄISYYSPÄIVÄN VIETTO MUURLASSA

Itsenäisyyspäivän 6.12.2019 vietto Muurlassa alkaa jumalanpalveluksella klo 10, jonka jälkeen on seppeleenlasku sankarivainajien muistomerkille. Itse itsenäisyyspäivän juhla seurakuntakodissa alkaa kahvitarjoilulla. Tämän vuoden itsenäisyyspäivän juhlapuhujana Muurlassa on Salon kaupunginvaltuuston 3. varapuheenjohtaja Heikki Tamminen.  


KOTISEUTUYHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

Muurlan kotiseutuyhdistyksen syyskokous pidetään Muurlan kirjaston Sopukassa sunnuntaina 17.11.2019 klo 18. Esillä ovat sääntömääräiset asiat ja kokouksen päätteeksi katsomme vanhoja valokuvia, dioja ja filmejä. Kokouksessa on kahvitarjoilu. Olet lämpimästi tervetullut.


Maaliskuun 2017 alussa tuli ohikulkijalta tieto, että kotiseutumuseo Honkalan pihanpuoleinen ikkuna on raollaan ja lasi rikki. Museoon oli murtauduttu jossain vaiheessa marraskuun alun ja helmikuun lopun välillä. Museoväen harmiksi talosta oli anastettu mm. kaksi seinäkelloa, pöytäkello, puhelin, kynttilänjalka, puu- ja metallirasiat, Arabian kahvikuppeja, maitokannu, kermanekka, haarukoita, veitsiä, lasiset suola-astiat, vanhoja rahoja, erilaisia koriste-esineitä ja muuta pikkutavaraa. Ikkunan lisäksi ei ollut onneksi muuta rikottu. Piharakennuksessakin oli käyty, mutta onneksi varkaat olivat todenneet, että museoesineillä ei ole rahallista arvoa.

Mikäli kuitenkin silmiisi osuu ko. museomerkittyjä tavaroita, otathan ystävällisesti yhteyttä hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin). 

Muurla_haarukat_1623.jpgMuurla_seinakello_1563.jpgMuurla_seinakello_253.jpg


Kasvaako pihallasi Muurlassa 1967 istutettu Kotikuusi/Itsenäisyyden kuusi? Ilmoita puusta: hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin).