Jaa |

Ajankohtaista

YHDISTYKSEN HUHTIKUISET TAPAAMISET SIIRTYVÄT

Koronavirusepidemian vuoksi yhdistyksen 5.4.20 ilmoitettu pääsiäisaiheinen kevätkokous siirtyy pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Samoin kaikille avoimen 15.4 ilmoitetun Wanhanajan markkinoiden suunnittelupalaverin ajankohta siirtyy myöhemmäksi. Tieto uusista ajankohdista tulee löytymään täältä verkkosivuilta ja facebookista. 


MUURLALAISYHDISTYSTEN JA NIIDEN TOIMINNASTA KIINNOSTUNEIDEN KUNTALAISTEN TAPAAMINEN

Tervetuloa Muurlan kirjaston Sopukkaan, Muurlantie 340 A, keskiviikkona 12.2.20 klo 18.30 kertomaan oman yhdistyksen kuulumisia ja kuulemaan muiden yhdistysten vuoden 2020 toimintasuunnitelmista. Samalla suunnittelemme yhdessä Muurlan Wanhanajan markkinoita. Myös Salon kaupungin kulttuurituottajat Suvi Aarnio ja Sini Lundgren tulevat tutustumaan muurlalaisten yhdistysten toimintaan ja kuulemaan mitä tarjottavaa meillä on etenkin lapsille ja nuorille sekä myös muulle seudun väestölle.

Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita.


Maaliskuun 2017 alussa tuli ohikulkijalta tieto, että kotiseutumuseo Honkalan pihanpuoleinen ikkuna on raollaan ja lasi rikki. Museoon oli murtauduttu jossain vaiheessa marraskuun alun ja helmikuun lopun välillä. Museoväen harmiksi talosta oli anastettu mm. kaksi seinäkelloa, pöytäkello, puhelin, kynttilänjalka, puu- ja metallirasiat, Arabian kahvikuppeja, maitokannu, kermanekka, haarukoita, veitsiä, lasiset suola-astiat, vanhoja rahoja, erilaisia koriste-esineitä ja muuta pikkutavaraa. Ikkunan lisäksi ei ollut onneksi muuta rikottu. Piharakennuksessakin oli käyty, mutta onneksi varkaat olivat todenneet, että museoesineillä ei ole rahallista arvoa.

Mikäli kuitenkin silmiisi osuu ko. museomerkittyjä tavaroita, otathan ystävällisesti yhteyttä hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin). 

Muurla_haarukat_1623.jpgMuurla_seinakello_1563.jpgMuurla_seinakello_253.jpg


Kasvaako pihallasi Muurlassa 1967 istutettu Kotikuusi/Itsenäisyyden kuusi? Ilmoita puusta: hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin).