Jaa |

Ajankohtaista

Salon kotiseutuyhdistyksen järjestämä vuoden 2017 valokuvauskilpailu on ratkennut! Valokuvauskilpailun aiheena oli TYÖ ja kilpailun kautta haluttiin kunnioittaa 100-vuotiasta isänmaatamme.

Tervetuloa valokuvauskilpailun voittajien julistus- ja näyttelykierroksen avajaistapahtumaan Muurlan kirjastoon, Muuurlantie 340, ke 17.1.2018 klo 18. Palkittavia on kolme ja kunniamaininnan saa 10 kuvaajaa. Muurlan kirjastossa valokuvat ovat nähtävillä 8.2 asti, jonka jälkeen näyttely siirtyy Pertteliin. 


Muurlan Wanhanajan markkinat? Kyllä, myös tulevana kesänä. Ensimmäinen yhteistapaaminen markkina-ajatusten tiimoilta on kirjaston Sopukassa torstaina 1.2.2018 klo 18.

Tervetuloa kaikki muurlalaiset yhdistysten edustajat sekä Muurlan Wanhanajan markkinoista kiinnostuneet yksityishenkilöt jakamaan ajatuksia ja ideoimaan tulevan kesän yhteistä tapahtumaamme.


Maaliskuun 2017 alussa tuli ohikulkijalta tieto, että kotiseutumuseo Honkalan pihanpuoleinen ikkuna on raollaan ja lasi rikki. Museoon oli murtauduttu jossain vaiheessa marraskuun alun ja helmikuun lopun välillä. Museoväen harmiksi talosta oli anastettu mm. kaksi seinäkelloa, pöytäkello, puhelin, kynttilänjalka, puu- ja metallirasiat, Arabian kahvikuppeja, maitokannu, kermanekka, haarukoita, veitsiä, lasiset suola-astiat, vanhoja rahoja, erilaisia koriste-esineitä ja muuta pikkutavaraa. Ikkunan lisäksi ei ollut onneksi muuta rikottu. Piharakennuksessakin oli käyty, mutta onneksi varkaat olivat todenneet, että museoesineillä ei ole rahallista arvoa.

Mikäli kuitenkin silmiisi osuu ko. museomerkittyjä tavaroita, otathan ystävällisesti yhteyttä hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin). 

Muurla_haarukat_1623.jpgMuurla_seinakello_1563.jpgMuurla_seinakello_253.jpg


Kasvaako pihallasi Muurlassa 1967 istutettu Kotikuusi/Itsenäisyyden kuusi? Ilmoita puusta: hanna-maija.saarimaa(at)muurla.salonseutu.fi tai (02) 728 1100 (iltaisin).